Medenka održala skupštinu

Gljivarsko društvo “Medenka” u subotu 25. 1. 2020. održalo je redovnu godišnju skupštinu. Izvješće o radu za prošlu, 2019. godinu, podnio je Avelin Fijačko, predsjednik udruge.

Poziv na radionicu 26. 6. 2021.

U subotu 26. 6. 2021. godine Medenka organizira radionicu za uzgoj zlatnih bukovača. Predavač i voditelj radionice je profesor Branko Bartolić iz HGMS-a. Radionica je besplatna. Dobrodošli!

Poziv na radionicu 25. 5. 2019.

U subotu 25. 5. 2019. godine Medenka organizira radionicu za uzgoj bukovača. Predavač i voditelj radionice je profesor Branko Bartolić iz HGMS-a. Radionica je besplatna. Dobrodošli!

5. Gljivarenje v zlatarskom kraju

Gljivarsko društvo ‘Medenka’ iz Zlatara, prošle je subote organiziralo ‘5. Gljivarenje v zlatarskom kraju’, koje je održano pod pokroviteljstvom Grada Zlatara i zlatarske Turističke zajednice, Krapinsko – zagorske županije i Turističke zajednice KZŽ . Gljivarijada na obroncima Ivančice, kod Lovačkog doma LD ‘Zajček’ , okupila je 15 – ak gljivarskih društava iz Hrvatske, a stigli su tu i gljivari iz Slovenije.

Radionica o uzgoju bukovača

U organizaciji Gljivarskog društva Medenka i Hrvatskog mikološko-gljivarskog saveza u Zlataru je u subotu 13. 6. 2020. održana radionica o kućnom uzgoju bukovača. Radionicu je vodio determinator-mentor prof. Branko Bartolić, predsjednik Gljivarskog saveza.